Friday, October 8, 2010

kerja tak leh tido..

This is my 3rd entri...Hooo....so waktu skrg hampir 3 pagi..mmber semua dah "blajar tuk mati" aku plak kepala tgh  biol dah xleh nak tido...ngadap lappy je la kan??haa...ubat x tido nyer, kali ni aku letak banner plak kat blog aku nie baru blajar men edit gambar..mmg xder idea pun nak wat banner...
so..terberanak la menatang banner ini
.
.
.
.
.
.
 ini banner untuk belop sayewww!!

++++++++++++++++++++++

Kang kalu esok-esok dah marii idea nak wat banner baru...nnt aku tukar la..hope yang pes nie pun dah cantik dah..okies..

KP: Ades...esok ader kelas melukis plak...aku dah leh tido kot...KOT!!! yaaaa...OK..Nunite~~

Salam
AHFAI
kaleypecet


No comments:

Blogger templates

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...