Thursday, November 18, 2010

Selamat Raya Aidil Adha


Aku rasa lum terlambat lagi tuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha tuk smua korang2 yang jadi follower, yang baca..dan smua umat islam di seluruh dunia..Terima Kasih kerana ada masa terluang tuk jenguk blog aku nie..

Nie aku nak Sentoryyy pasal Hari ni,Hari Rabu,Hari raya Qurban..bagi aku tahun ni raya qurban biasa-biasa jer...x cam tahun lepas..x rasa seronok  dah...aku x gi tengok pun org sembelih lembu...X amik bahagian,x hang out dgn family pun pagi-pagi...Sbb aku TIDO jeee!!! rasa malas dan blur..pk hape2 ntah...pikiran celaru sangat..

Ya..!!Mybe penat,mybe byk benda menganggu fikiran aku..Semalam aku gerak dari BANGI pas tggu akak aku datang jam 8 malam..punya la jem tahap maksima...4 jam baru leh sampai ke TOL gombak??giler aper...ramai makhluk yang balik rupanya...11jam perjalanan aku ke kelantan...

Dalam perjalanan..x banyak cite pn...xder borak-borak sbb akak2 aku dah lena tidur di buai mimpi..aku plak menahan ngantuk gila babi...naseb bek perjalanan smua ok..baik bagus..almost laa exci.. heeeee...pikiran melayan ntah maner ntah..
BAHAYA!! kalu drive xder org yang teman berbicara...ye dak?Rokok?? xkan nak layan rokok je 11 jam tuh?x mati katak plak aku nnt..

So..raya tahun ni...aku dah tak rasa ape-ape dah...xder kenikmatan macam dulu-dulu.. T_T siyesly aku SAD..Pada insan-insan yang x merasakan apa-apa nikmat hari raya..kita sama...

KP: Hope akan ada lagi kemeriahan raya qurban for the next next next year..kalu umur panjang..kalu aku x jadi mangsa korban


Salam
Ahfai
KaleyPecet



1 comment:

Tomato Gurl's Life said...

belum terlambat..cik tom pun nak ucapkan salam aidiladha ya:

Blogger templates

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...